Diskuse
Kuriozita v řeznictví
Děkujeme za pochopení.
L36i12b72u18š47e 79P74a71l13k59o74v86á
ráda ochutnávám nové věci ale tohle mě moc nelákásnad nejhorší co jsem kdy slyšela je nějakýá islandská specialita kdy zahrabou maso do země, a pak ho téměř shnilé zas vyhrabou a servírují
M36i77l58a54n 47W70e92l26s82e30r
Rad zkousim vsechno. Ale tohle bych nechtel. Aspon nejake vareni nebo smazeni...... Aby chcipli ti mikrobi
P78e74t97r 33L52a43n91g73e72r
Doplňuji recept, na fotografii to odpudivě nevypadá
P82e42t66r 48K25o55r52e18c39k13y
Tak to by mě asi nenadchlo, ale když jsem byl ve Skotsku, taky jsem se neodvážil si dát Haggis. Je to ovčí žaludek naplněný nádivkou z ovčích jater, srdce a loje. Navíc se do této směsi přidává cibule, sůl, ovesné vločky a koření. Celá nádivka se pak vaří zašitá uvnitř ovčího žaludku, který hostitel při večeři slavnostně nakrojí. No třeba jsou to lahůdky
M41i79l38a86n 12W46e52l45s91e15r
Nerika se tomu cerny pudink? Neco jako jelitka dohromady s tlacenkou. ?
- Počet článků 14
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1101x